> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стамен Белчев часове преди да е новият треньор на ЦСКА: Предстои ми много тежък мач във Втора лига


Стамен Белчев часове преди да е новият треньор на ЦСКА: Предстои ми много тежък мач във Втора лига

0
0
394

Публикувана на: ноември 28, 2016

Досегашният наставникът на дубъла на ЦСКА Ста­мен Белчев подчерта, че Лудо­горец 2 не е слаб отбор преди дербито между двата тима във Втора лига.

„Със сигур­ност точките на Лудогорец не отговарят на нивото му. В Разград са сглобили млад и качествен състав. Играта им е добра, но сякаш не успяват да я превърнат в победи и зато­ва имат по-скромен актив. Предстои много тежък, но и много интересен мач“, каза Белчев пред „Тема Спорт“.

От снощи обаче Белчев бе обявен за треньор на първия отбор след раздялата с Едуард Йорданеску, който си тръгва по взаимно съгласие след 1:1 с Верея.

Дублиращите отбори меж­ду Лудогорец и ЦСКА ще се срещнат за първи път днес от 17:30 часа в Разград. Двата тима ще хвърлят младите си таланти в боя. Почти сигурно нито разградчани, нито армейците ще използват по-опитни играчи. Причината е, че в Първа лига предстои междинен кръг от вторник до четвъртък.

Така днешният двубой ще покаже кой от двата водещи отбора у нас разполага с по-силното поколение. На този етап класирането говори ка­тегорично, че това е ЦСКА. Дубълът на армейците е 5-и, като от началото на сезона постоянно стои близо дo лидеpитe. Червените използват играчи предимно между 19 и 21 г. Силата им е в атаката, ка­то със своите 24 гола са най-резултатният отбор във Втора лига. Защитата обаче е по-неубедителна, тъй като армейците са принудени да преквалифицират играчи като бранители (Красимир Станоев и Петър Витанов).

Лудогорец, от друга стра­на, на няколко пъти пускаше чуждестранните си играчи във Втора лига. Но отборът си остава един от най-слабите като резултати в шампиона­та и в момента дори е в зона­та на изпадащите. Пробле­мът там е с голямото теку­чество, тъй като в един кръг се използват само юноши, а на следващия се изпращат фут­болисти от първия отбор. Та­ка все още не може да се офор­ми солидно ядро играчи. Тре­ньор е Галин Иванов, който бе привлечен от ЦСКА през лято­то на 2014 г.

„Армейците” пътуваха вчера вечерта след мача на предста­вителния отбор с Верея, като нощуваха в Търговище.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments