> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Срам! Червени лумпени нападнаха популярен фен на ЦСКА пред дома му


Срам! Червени лумпени нападнаха популярен фен на ЦСКА пред дома му

0
0
232

Публикувана на: май 30, 2016

Популярният привърженик на ЦСКА Никола Дърпатов е бил нападнат и бит от маскирани пред дома си. Това разкри самият той във Фейсбук. Според негови приятели, хулиганите отговорни за престъпното деяние са също фенове на ЦСКА – ултраси от Сектор „Г“.

Ето какво написа Никола в социалната мрежа:

„Както се разчу вече, имаше неприятен инцидент. Едни маскирани лумпени решиха да ми правят засада. Принципно проблем няма. В случая обаче има, защото същите лумпени наскоро се биеха в гърдите, че приели кодекс. В него имаше някакви високопарни слова за чест и достойнство. Имаше и разни забрани. Днес всички те бяха нарушени. От първата до последната.

Трима качулати да те причакват пред дома ти и да те нападат в гръб не е никак по правилата. Нападение пред деца пък е най-голямото падение, което може да съществува и само уникални жалкари и пълни отрепки биха го направили.

От тук нататък ако някой, който има и най-бегла връзка във случката, започне да лалка по какъвто и да е повод за чест, морал, достойнство и т.н. просто ще получи презрителен смях в лицето. Още повече, че подобни инциденти не са сефте. В случая е крайно време да се намеси и държавата. Такива лумпени има за най-голямо съжаление. Има ги във всички агитки.

Преди броени седмици в Подуене се случи същото в колега от „Телеграф“. Крайно време е компетентните органи да вземат адекватни мерки. Никак не е трудно. Иска се само малко воля и желание. България няма нужда от побойници! Тук изобщо не става дума за мен конкретно. Днес съм аз, утре ще е друг. Ако тази линия на поведение се толерира значи обществото е достигнало точката на тотален разпад. Такива случки просто не трябва да има. Искам и специално да благодаря на всички приятели, които ми предложиха своята помощ днес. Сред тях имаше и много такива, с които имаме фундаментални различия по злободневните въпроси. Оценявам го и искам да заявя, че и вие винаги и във всяка ситуация можете да разчитате на мен!“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments