> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Срам, Борисов! Срам, Павлова! Срам, Горанов! Срам, Лудогорец!


Срам, Борисов! Срам, Павлова! Срам, Горанов! Срам, Лудогорец!

0
0
211

Публикувана на: май 15, 2015

Премиерът на България, финансовият му министър и този на благоустройството запалиха военен хеликоптер, за да дойдат да режат лентички в Разград. Кацнаха за откриването не на цял стадион, не дори на половин, даже не на централен сектор. Без значение „Моци” или „Марадона” се казва, в Разград бе открит периферният сектор „Б”!

УЖАСЯВАЩО! ЗАЩО ДОМУСЧИЕВ ИЗГЛЕЖДА ТАКА!? – ВИЖ ТУК!

Това е срамно г-н Борисов, г-н Горанов, мис Павлова! На вас футболът ви е чужд, нищо, че до скоро премиерът бе най-възрастният действащ професионален футболист в света. НИКОГА И НИКЪДЕ по света министър-председател и двама негови висши служители не са се изтъпанчвали, за да открият някаква трибуна. Това е обидно! Както за тях, така и за онези, които в България направиха нещо през годините, без държавата не да ги потупа по рамото, а дори да ги забележи. Извинявайте, но в Ловеч Гриша Ганчев бутна цял стадион и построи чисто нов! Над Пловдив едно момче, Владо Маринов, единствен в последните 25 години построи чисто нов стадион! В „Подуяне” Иво Тонев сам вдига сектор, без държавна дотация.

Случайно или не, но часове преди мача на Лудогорец, Явор Дачков обяви в национален ефир, че Кирил Домусчиев е новия Цветан Василев, сега бил важен неговият тефтер, съдбоносно било в неговия кабинет кои хора влизат. 300 минути по-късно Бойко Борисов запали хеликоптер, чиито летателни часове струват хиляди левове на мен, на теб, на всички българи и кацна в Разград да реже лентички. Клъцна и си замина. Срамно е! А и подкрепя казаното от Дачков, колкото и да не ми допада този.

Малко след това пък Кирил Домусчиев обяви пратеникът на национална телевизия за олигофрен и демонстративно го избута от импровизираната си пресконференция. Скандал, небивал! По-важна е обаче една друга изпусната реплика. „Питайте Владо Горанов колко билети сме продали”, изригна Домусчиев. Що за отбор е този, на който продадените билети брои не неговият финансов директор, а финансовият министър на държавата!? Сраства ли се правителството с един клуб и каква е ползата на „А” група от това?

Апропо, Лудогорец стана за четвърти път шампион. Но празникът на тези, които наистина извоюваха трофея, бе изместен от метани на и към държавната вихрушка. Което също е срамно. Както и за онези от хеликоптера, така и за другите на стадиона. Абе с три думи срам, срам, срам!

И все пак, честита четвърта титла, Лудогорец! Дано не е последната!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments