> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Спас Русев обещал още нови играчи на Митов


Спас Русев обещал още нови играчи на Митов

0
0
172

Старши треньорът на Левски Николай Митов за пореден път намекна за тежката ситуация, в която се намира, след като тимът бе напуснат от двамата играчи, около които се смяташе, че трябва да бъде изграден новият облик на тима – Божидар Краев и Мехди Бурабия. След победата с 1:0 над Радник (Сурдулица) специалистът призна, че има уверението на собственика Спас Русев, че част от парите, получени от продажбата на Краев и Бурабия, ще бъдат инвестирани в нови попълнения.

“Днес бяхме по-свежи от миналата контрола. Имаме седмица още върху какво да работим. През цялата година ще бъде така – ще се стремим да подобряваме играта си. При всички положения срещу Сутиеска ще бъдем и по-свежи, и по-добри. Очаквам противникът да играе по-затворени при гостуването си на “Герена”, коментира Митов.

“Буш и Вутов ще бъдат готови за първия мач в Лига Европа. Не знам на колко процента, но ще бъдат в групата, а може би дори и на терена. Предвид последните събития бях принуден да опитам нова схема на игра. Няма човек, който повече от мен да иска да бъде взет нов играч. Преди два дни разговарях със Спас Русев. Имам уверението, че ще бъдат привлечени футболисти. Това обаче трябва да се случи колкото се може по-бързо”, каза още наставникът на Левски.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments