> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Смях! Анулират победата на Копенхаген срещу Лудогорец


Смях! Анулират победата на Копенхаген срещу Лудогорец

0
0
226

Публикувана на: февруари 20, 2017

От Лудогорец извадиха железен мотив, с който УЕФА да анулира победата на ФК Копенхаген срещу „орлите“ в първия 1/16-финал от Лига Европа. Разградчани се надъхали от прекратената шампионатна среща със Славия поради мотив, че топката не можела да се движи, когато я запращали по посока противниковата врата. Сега щели да минат със същия претекст и за предходната им среща на „Васил Левски“ – при автогола Анисе много искал да бие напред, ама видиш ли, желанието на топката било друго.

„Знаете, че топката е също като Ася – от женски род и трудно контролируема, но за разлика от нея, не си свърши работата“, категорични са „зелените“.

В стила на Гриша Ганчев „Ти къщичка за птиченца правил ли си някога?“, вратарят на Лудогорец Владо Стоянов пък обясни, че нямал нищо против да дадат служебно класиране на датчаните.

„Ти автогол получавал ли си някога? Мен и в Турция Игор Бастун ме нацели срещу Арсенал (Тула), но не може топката да придобави подобна траектория още във втората минута срещу 5-кратен шампион. Нямам нищо против, нека датчаните продължат„, равнодушен е Стоянов, след като през зимната пауза Юнайтед не привлече абоната му Кристиано и юношата на Металург (Пк) не намира потенциален интерес от продължаване в турнира.

Междувременно от Лудогорец разкриха, че с удоволствие предоставили на Славия червените си топки за сблъсъка на заснежения терен. „Винаги сме готови да подадем на бате Венци зачервени топки, когато иска да си поиграе с тях“, обясняват многозначително шампионите.

Източник: ludsport.net

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments