> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

След погрома на „Армията“: Вот на доверие в Нафтата, феновете получиха извинение


След погрома на „Армията“: Вот на доверие в Нафтата, феновете получиха извинение

0
0
245

Публикувана на: август 16, 2016

Съветът на директорите на Нефтохимик се събра след като тимът претърпя унизителна загуба при гостуването си на ЦСКА. На сбирката бе взето решение да се даде кредит на доверие на треньорския щаб и да се продължи по предначертания план.

След срамната загуба от ЦСКАс 1:5 в мача от третия кръг на Първа Лига, ръководството на Нефтохимик, заедно с треньорския щаб и всички футболисти поднасят своите извинения на верните фенове на отбора.

Ето и какво гласи съобщението:

„Знаем, че подобна игра и срамни загуби са недопустими за клуб с над 50 годишна история. През последните години, когато преминахме през всички кръгове на Ада сме благодарни само за едно, че ВИЕ, уникалните фенове на отбора сте били винаги зад нас и благодарение на ВАС ПФК Нефтохимик оцеля. Силно се надяваме подобни загуби да не се повтарят и ВИ обещаваме, че още в следващия мач ще покажем мотивация и игра, която подхожда на Нефтохимик Бургас. През лятната пауза в отбора дойдоха 20 нови попълнения и за всички бе ясно, че началото ще е много трудно. Нека обаче това трудно начало да не ни демотивира, а напротив, всички да продължим да сме едно цяло и да излезем от тази трудна ситуация.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments