> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

След като няма за какво да се хванат: Юристите на БФС казаха „Да“ на ЦСКА на Стоичков и Ганчев


След като няма за какво да се хванат: Юристите на БФС казаха „Да“ на ЦСКА на Стоичков и Ганчев

0
0
289

Публикувана на: юни 22, 2016

Правната комисия към БФС е дала зелена светлина на дружеството ПФК ЦСКА – София на Гриша Ганчев и Христо Стоичков да участва в новосформираната Първа лига, пише „Тема спорт“. Реално няма и причина това да не се случи, така че процедурата е чиста формалност. Решението обаче ще бъде обявено следващата седмица, когато ще има Изпълком.

„Каквото има за ЦСКА, ще го обявим в най-скоро време, не се притеснявайте. Надя­вам се още до края на седми­цата да го съобщим. Изпълко­мът ще се проведе, когато го насрочи президентът на БФС. Но такъв със сигурност ще има. Тази седмица очевидно няма да има Изпълком. С твърда дата не искам да се наемам, но не мисля, че ще се проточи дълго“, каза изпълнителният директор на БФС Борислав Попов.

„Засега не мога да кажа какъв ще е окончателният състав на Първа лига. Това само Изпълкомът може да го обяви, не бих искал да го из­преварвам. Аз, каквото е необходимо, съм го предо­ставил на Правната комисия и тя трябва да излезе със становище по казуса на ЦСКА. Още не съм се запознал с него, тъй като не са ми го предоставили. Юристите си знаят, нямаме право да им се месим. Моята задача беше да им предоставя цялата до­кументация, което вече съм го направил“, добави още един от членовете на Изпъл­кома.

„За Б група още няма ясно­та как ще се процедира и колко ще са отборите. Тряб­ва да гадая. По този въпрос най-вероятно ще се произне­се Изпълкомът“, коментира Борислав Попов.

Очаква се Изпълкомът да се проведе през следващата седмица. До този момент ня­колко независими източници коментираха пред „Тема Спорт“, че Правната коми­сия е дала зелена светлина на дружеството. Реално погле­днато, няма и причини то да бъде спряно.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments