> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

След като видя какво се случи в последния мач на Лудогорец, Крушарски се моли на съдиите: Бъдете нормални!


След като видя какво се случи в последния мач на Лудогорец, Крушарски се моли на съдиите: Бъдете нормални!

0
0
119

Публикувана на: април 3, 2017

Босът на Локомотив (Плов­див) Христо Крушарски заяви, че не се притеснява от съдийство­то на четвъртфинала за купа­та с Лудогорец. Стига, разбира се, реферите да свирят нормал­но.

„Целта при нас е само една – победа във всеки мач. Няма как­во да го коментираме. Накрая обаче каквото сабя покаже. Важ­ното е да има игра, а резул­татът не е от толкова голямо значение. Има ли театър, значи сме направили добър мач и всич­ки започват да се стресират от нас. От съдийството въоб­ще не се притеснявам. Те да си свирят нормално. Това ми е мол­бата. Досега не е имало фрапиращи неща. Остава да започна да давам оценки и на съдиите. За мен една грешка на съдията не решава мача. Ако той сбърка за 3 минути, на теб ти оста­ват 87. Това е доста Време. Ако е в края на мач – да, решаващо е. Но ако е по средата – не. Не бива да търсим тоя ни крив, оня, а в нашата къща навсякъде да вони. При мен това го няма“, комен­тира пред „Тема Спорт“ собственикът на смърфовете.

„Лудогорец е най-силният от­бор у нас като класа. Но те сре­щу Локомотив не могат да иг­раят. Това сме го показали. Трън сме им. Мачът е в Пловдив и вкъщи с тях винаги имаме успе­хи. Надявам се да направим ху­бав спектакъл. Само тогава ще се върне публиката“, добави Кру­шарски.

В последните си три ви­зити на черно-белите Лудого­рец падна два пъти и веднъж завърши наравно.

Той се върна и към срещата си в общината за концесията на стадион „Локомотив“ в парк „Лаута“.

„Мисля, че вече се разбрахме с общината. Няма какво да гово­рим повече. Всичко е ясно – трябва да се действа. Но кога ще из­лезе решение един Господ знае. Дано да е по-скоро. Да видя не­що и аз, да оставя след себе си. Да не кажат после, тоя си оти­де както всички останали. Поне една трибуна да оставя, ако не мога друго. Имаме си проблеми и си ги решаваме. По малко нава­ксваме с плащанията. Познава­ме се вече с всички в отбора. Ве­че 2 години сме заедно. Ако не си вярваме за това време, значи ня­ма кой да ни оправи“, завърши бизнесменът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments