> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

След дълго 4-часово заседание ЦСКА реши: Йорданеску дебютира в събота!


След дълго 4-часово заседание ЦСКА реши: Йорданеску дебютира в събота!

0
0
283

Публикувана на: август 23, 2016

Цял следобед продължи обсъждането на новия треньор на ЦСКА.

Финансовият благодетел на армейците Гриша Ганчев се прибра от чужбина и веднага събра най-близките хора от футболното си обкръжение на тежко заседание. Срещата започна около обяд и продължи над 4 часа, по време на които са били обсъждани различни варианти. Водени са и конкретни преговори. На разговорите са били Стойчо Стоилов, който се е завърнал от Южна Америка, където оглеждаше играчи, както и един от акционерите в ЦСКА Емил Димитров. Имало е и други от най-доверените хора на Ганчев.

Крайно решение за поста старши треньор към 19:00 часа обаче все още нямаше. След оставката на Христо Янев се появиха разнопосочни информации за неговия наследник, които включваха български и чуждестранни имена. Сред родните треньори бяха спрегнати Любослав Пенев и Красимир Балъков, като индикациите за евентуалното им ангажиране бяха противоречиви.

Извън българските варианти се заговори за белорусина Виктор Гончаренко (39 г.). Той е архитектът на европробива на БАТЕ Борисов, който стигна до групите на Шампионската лига. От юни тази година обаче Гончаренко си има отбор – последния в руската Премиерлига Уфа. Договорът му е за 2 години, така че той не е реалистичен вариант.

В крайна сметка, според непотвърдени от клуба информации, ръководителите на „червените” са избрали румънеца Едуард Йорданеску и именно той ще бъде новият треньор на ЦСКА.

38-годишният наставник е син на бившия селекционер на националния отбор на Румъния Ангел Йорданеску. Едуард е роден на 16 юни 1978 г.

За последно води румънския Пандури. Той пое тима през декември 2014 г., след което го изведе до финал за Купата на лигата. През лятото на 2016-а обаче е освободен.

Той се захваща веднага на работа. Трябва да дебютира в събота, когато ЦСКА приема Локо (Горна Оряховица).

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments