> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Скандал в тотото! Наш международен съдия в афера за 11 милиона с букмейкър!


Скандал в тотото! Наш международен съдия в афера за 11 милиона с букмейкър!

0
0
203

В българския футбол тинята е толкова дълбока, че вече никой не обръща внимание на нищо. Важното е Боби Михайлов да е пиян и всичко е наред.

7DniFutbol.bg обаче се натъкна на афера, която си плаче не за Борислав Михайлов, а за тези над него от УЕФА и ФИФА, а защо не и за г-н Цацаров? Все пак говорим за нечистоплътни отношения между наш международен рефер и букмейкър за близо 11 милиона лева!

Обичайният заподозрян е Веселин Мишев, съдия, който навремето работеше ОФИЦИАЛНО в информационен сайт на заложна къща. Тогава това бе неглижирано от БФС, което засили съмненията за връзка на ръководни среди на „Иван Асен“ с тото-схеми. Нищо, че съдия в „А“ група получаваше заплата от букмейкър.

Припомняме, че Мишев бе често част от съдийските наряди на Антон Генов зад граница. Габровецът е ЕДИНСТВЕНИЯТ официално описан с име и конкретни мачове в автобиографията на един от големите азиатски тото-босове, тикнат в затвора.

Фирмата на Мишев „Ре Старс“ ООД е част от сдружението „ДиСпорт“, което получи рекламата на Спортния тотализатор за 10 850 735 лева. С част от тази сума трябва да се рекламира и играта тото 1, в която попадат срещи от българското футболно първенство.

Което вече е скандален конфликт на интереси, пораждащ определени съмнения. И освен всичко друго футболният съдия ОФИЦИАЛНО влиза във финансови отношения с букмейкър, което е тотално забранено както от ФИФА, така и от УЕФА. Забранено е и от БФС, но Борислав Михайлов едва ли е чел правилника си, за да вземе мерки.

Договорката на тотализатора е само част от скандалите, които 7DniFutbol.bg взима на прицел.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ:

Как така все при Дамян Дамянов първо се повториха едни и същи 6 числа в два тиража, а по-късно тотализаторът бе изобличен, че нагласява в някаква степен тегленето на тиражите, като и на тренировка излизат тези топки, които и по-късно се появяват в ефир!?

Защо БСТ хариза на частна фирма тегленето на тиражите и каква е комисионната от преместването на част от продукцията в частна телевизия?

С какви пари дъщерята на един от директорите на тотото обикаля света и играе в нискоразредни тенис-турнири от много години насам?

Изпълни ли тотализатора ангажимента си към държавния бюджет и ако не е, какви са отговорностите на фирмата, захапала рекламния бюджет.

Наясно ли е БСТ за конфиденциалните клаузи на сключения заробващ договор с частна телевизия, според които приоритет се дава на частна лотария!?

И още много други неща…

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments