> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Скандал в Коматево! Феновете на Ботев подариха метла на Митов и му заръчаха да се измете


Скандал в Коматево! Феновете на Ботев подариха метла на Митов и му заръчаха да се измете

0
0
201

Публикувана на: август 30, 2016

Привържениците на Ботев Пловдив не посрещнаха особено гостоприемно новия си старши треньор Николай Митов.Близо десетина запалянковци, изчакаха да свърши официалната пресконференция и да заявят на наставника, че не е добре дошъл, като също му подариха и метла, за да се „измете“ от клуба, съобщи TribunaPlovdiv.bg.

„Няма значение, кой те е докарал. Ти си едно недоразумение, няма значение дали Чандъров или който и да е. Стадиона ще е празен, сега както го виждаш“, казаха запалянковците на Митов, а той от своя страна заяви „Аз идвам да работя и не търся конфликти.“

Феновете също така попитаха Митов: „Добре, твоето семейство, приятели, близки не ти ли казаха къде отиваш? Ти къде мислиш, че идваш? Всеки мач тук за теб ще ад“.

„Ние можехме да сме повече. И 500 души биха дошли, но не искаме да създаваме проблеми, а да ти кажем всичко като мъже“.

„Ние мразим говеда. Ти си от Левски. Ние мразим този отбор, това е. Защо дойде тук? Питаме те по най-нормалния начин. Защо реши да дойдеш, когато знаеш какво ще бъде.

„Трибуните ще бъдат празни всеки мач, а и тези, които ще ходят ще те замерят с каквото намерят. Няма значение колко полиция има, няма значение какви ще са санкциите. Ти няма да можеш да работиш спокойно в Ботев (Пд)“.

„Всеки човек в живота си търси спокойствие. Защо дойде тук? Не ти ли бе добре в Септември (Сф)? Там си спокоен, взимаш си парите и си отиваш. Обещаваме ти, че тук няма да е така“, завършиха своето посления към Митов.

Той почти не продума през повечето време, като малко след това, заедно с пресаташето на клуба Митко Лишев и тийм мениджъра Асен Караславов, обърна гръб на привържениците и се прибра в съблекалните на базата в Коматево.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments