> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Скандалът на годината! Искат екстрадиране от България на Кирил Домусчиев


Скандалът на годината! Искат екстрадиране от България на Кирил Домусчиев

0
0
86

Голямата уста на Кирил Домусчиев му донесе неприятности, каквито олигархът не си е мислел, че някога ще го върхлетят. Хиляди поискаха той да бъде екстрадиран от България и да върти бизнеса си хапчета далеч от страната!

Вчера бившият собственик на сергия в столичното тържище „Илиенци“ поиска в качеството си на шеф на КРИБ, България да започне да внася евтина работна ръка.

Мнението на олигарха взриви форумите и социалните мрежи. Над 4 милиона коментара има на скандалните му думи, като екстрадацията е най-малкото, за което настояват хората. Не са малко тези, които вадят фрапиращи примери за случващото се в приватизирания от Домусчиев БМФ и унищожените кораби и работни места.

„Престъпно е човек, който дава 35 000 евро заплата на резерва в Лудогорец да иска внасяне на евтина работна ръка“, категорични са и футболните хора във форумите.

Други пък припомнят на приятеля на Пеевски, че бежанците отказват да работят у нас за по-малко от 1000 лева, заплата, каквато взимат много малко негови работници.

Споделете
0
0

Comments