> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Скандално решение на Митов! Не е истина кои двама играчи иска да изгони от Левски – третият май изкара прекалено дълго и без това


Скандално решение на Митов! Не е истина кои двама играчи иска да изгони от Левски – третият май изкара прекалено дълго и без това

0
0
123

След кошмарния сезон чистката на играчи в Левски ще бъде голяма. От клуба вече си стегнаха багажа четитима – Сърджан Лукин, Джереми де Ноойер, Георги Костадинов и Антонио Аниете. Скоро трябва да ги последват тоталните разочарования Франсис Нар и Бабатунде Аденижи.

В черния списък на треньора Николай Митов са и защитниците Димитър Пиргов и Александър Александров – двамата бяха отличен тандем под ръководството на Люпко Петрович, но през пролетта формата им спадна. За бъдещето си в тима не е сигурен и десният бек Сашо Александров – Алвеша, пише „Тема спорт“.

Полузащитникът на Левски Мехди Бурабия ще пропусне първите два мача на тима от следващия сезон заради натрупани жълти картони, французинът бе най-силно представящият се футболист през пролетта, а срещу Верея пропусна дузпа. След мача той написа във Фейсбук: „След дългата нощ и напрежението, което не заслужавахме, мисията е изпълнена – Лига Европа. Време е за почивка – физическа и психическа“. Той е един от тези, които със сигурност ще продължат да носят синята фланелка.

Споделете
0
0

Comments