> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Скандално разкритие! Вътрешни хора организирали изгонването на Митов и собствениците от Ботев


Скандално разкритие! Вътрешни хора организирали изгонването на Митов и собствениците от Ботев

0
0
300

Публикувана на: септември 7, 2016

Постановка срещу Румен Чандъров и Георги Самуилов ще се окаже прословутото нахлуване на тренировката на Ботев Пловдив, показва проучване на бизнесмените. Историята се разплита, след като на бял свят излиза притеснителен факт. Вътрешни хора освобождават преди фаталното занимание служител на СОТ, който пази на въпросната странична врата. Там безпроблемно преминаха запалянковците, които изгониха треньора Николай Митов.

Въпросните вътрешни хора са привикани от Румен Чандъров. Те така и не успяват да дадат смислено обяснение за освободената охрана. Вдигат рамене и на въпроса защо не е повикана веднага патрулка, която да озапти ултрасите. Тогава на Чандъров му се изяснява, че постановката е на вътрешни кадри, които искат да управляват Ботев с цената на всичко. Същите са със силно оря­зани правомощия след идването на столичния бизнесмен. Чандъров разкрива и премахва доста смущаващи разходи. Например, оказва се, че поддържането на терените в „Коматево“ е десеторно по-скъпо от това в Драгалевци, където е школата ДИТ на Чандъров. При еднакво качество. Бизнесменът бързо сравнява и други харчове, които повтарят картинката. Освен това Чандъров орязва сериозно комисионерите. Въведена е граница – 5000 лева на български футболист и 5000 евро на чуждестранно попълнение. Няма значение от заплата и визитка.

В момента Чандъров е изключително огорчен и няма намерение да се връща в Пловдив, въпреки че на всяка минута телефонът му звъни с молба на ботевисти. Той ще плати коректно договорените спонсорски договори от фирмите му. Но дупка в бюджета ще се появи и ако до Нова година не се намери солиден спонсор, Ботев ще има сериозни финансови проблеми с лицензирането напролет.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments