> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Скандално! Пеевски събра Левски и ЦСКА на Панчарево!


Скандално! Пеевски събра Левски и ЦСКА на Панчарево!

0
0
190

Публикувана на: юли 3, 2016

Ресторант „Лебед“ в Панчарево е превърнат в щаб-квартира на Делян Пеевски и креатурите му и от там някои хора смятат да дърпат конците в Левски и ЦСКА, видя с очите си репортер на 7DniFutbol.bg.

Наместникът на Пеевски в Левски – адвокат Ангелов, много често привиква там директорите на „сините“ за разбор. Мине се не мине при него вземат, че цъфнат и мастити медийни босове. Когато е в България, често на обилна маса в заведението се радва и самият Пеевски.

В петък късно вечерта добре нахранен и с плик в ръце от там си тръгна издател на загниващ спортен вестник. Не стана ясно пликът в ръцете му свързан ли е с лайнометната атака разпоредена от Пеевски на медията му по адрес на ЦСКА или е „благодарност“ за самопожертвувателната позиция в телевизиите, където той се е превърнал в аватар на Корпулентния.

На два пъти в „Лебед“-а  имало вечеря на представители на така наречените „оздравители“ на ЦСКА. Както е известно част от тях дори си купиха ложа на стадиона в „Подуяне“. За всички пък е ясно, че „желанието“ на Васил Божков да спасява ЦСКА е свързано с опитите на ДПС-депутатина да прави мръсно на Гриша Ганчев.

Интересно е да се попита и какво толкова кара членове на Изпълкома като Емил Костадинов, Камен Костадинов, Йордан Лечков и Атанас Фурнаджиев често да вечерят там в неприлична футболна компания?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments