> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Син“ футболист проплака: Забиха ме на пейката, защото не подписвам нов договор


„Син“ футболист проплака: Забиха ме на пейката, защото не подписвам нов договор

0
0
297

Публикувана на: март 24, 2017

Един от основните играчи на Левски Джереми де Ноойер е сред тези, които все още не са подновили договорите си, а от лятото стават свободни агенти. Той обсъди ситуацията си на „Герена“ пред издание в Холандия и изглежда намекна, че може да си тръгне след края на кампанията.

„Имам предложение за договор, но не бързам. Въпреки че минаха две срещи, в които не играх, точно поради тази причина. Когато изтичаше договорът ми със Спарта Ротердам бях в същата ситуация, така че това приключение ми е познато. Ще видим каква е следващата ми стъпка.“

„Но аз съм готов да се завърна в родината си. Само че искам да играя в Ередивизи, а не отново във Втора дивизия, където бях преди. Все пак в Левски се развих много и сега съм готов за всякакви авантюри. Бих играл навсякъде, без ЦСКА, но мисля, че всеки ме разбира защо е така“, сподели Де Ноойер.

Все пак дефанзивният халф на „сините“ засипа с похвали клуба, София и България. Той разкри, че баща му е станал голям фен на Левски, а самият той е очарован от това, колко е евтино у нас.

„Левски е отбор с велика история и баща ми Денис, който също е бил футболист, е впечатлен от него. В България няма много хора по стадионите, те са винаги празни, но нашите фенове ни следват навсякъде.“

„А София е страхотен град и изключително евтин. Ако влезеш в ресторант да вечеряш, просто няма да повярваш колко малко плащаш, а какви количества консумираш. Но това е разбираемо, защото българите живеят с по около 300 евро на месец“, сподели Де Ноойер и говори за корупцията в българския футбол.

„Корупцията във футбола е нещо, за което само чуваш истории, но не виждаш на живо. Никой не е забранил на хората да си говорят обаче. По улиците полицията много често спира скъпите коли, но това се случва и в Холандия, така че не ми прави впечатление“, сподели още халфът на Левски.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments