> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Синият“ оазис се превърна в пустиня и никой не иска да го лъжат защо!


„Синият“ оазис се превърна в пустиня и никой не иска да го лъжат защо!

0
0
329

Публикувана на: декември 16, 2016

Феновете на Левски заслужават да знаят истината за случващото се в любимия им клуб. Още повече при настоящата ситуация. Защото от доста време на „Герена“ се обещава светло бъдеще -още от края на 2011-а, когато Тодор Батков анонсира, че Иво Тонев ще става председател на УС на клуба, и обяви силен спонсор. За кратко Левски бе като оазис, но след това бавно се превърна в пустиня. Или, както казва Мъри Стоилов – сега Левски щеше да е империя, ако Батков можеше да мисли далновидно. Наложи се привържениците да спасяват и сами да организират 100-годишния юбилей. През пролетта на 2015-а отново те събираха средства, за да може клубът да не загуби професионалния си лиценз. И всъщност те свършиха най-много работа Левски все още да се държи на повърхността…

Всеки собственик на сините обявява колко средства е налял. Един изтъкваше, че си плаща като поп, втори тръбеше, че всичко е прозрачно, а третият все още не е теглил чертата, но след като съобщи за дългове от около 20 милиона лева, е на път да си тръгне скоропостижно.

В момента бюджетът за заплати на клуба е около 400 хиляди лева на месец, дълговете към НАП са в размер на около 3.9 милиона лева. Тези за сектор А, който дълго още ще стои без козирка, не се знаят. Но поне уж трябва да се плащат в следващите 10 години. А свежи средства видимо няма, при 500 зрители приходите едва ще покрият тока и охраната.

Ако Спас Русев има намерения да си тръгва, трябва да каже. Ако те са други -пак е редно да съобщи. Само с телеграфни съобщения в пощенски кутии няма да стане. Защото акциите на Левски в последните години се прехвърлят безплатно, по-скоро се подхвърлят като горещ картоф от нечия ръка в друга. Уж всеки милее, но по-скоро пилеее. И както казват по телевизията, никой не може да извади кестените от огъня. Затова и дълговете, вместо да намаляват, май се увеличават. От недомлъвки и смели обещания всички видяхме докъде го докара друг роден колос.

От ръководството на Левски дължат отговори. И то веднага! Въпреки че „Герена“ отдавна се е превърнал в бастион на недомлъвките. Явно никой не иска да бъде лъган и затова и на последния домакински мач на отбора нямаше и 500 души.

Янаки Димитров, „Тема спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments