> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Сините“ разбраха: В Левски без битка няма победа! Време е за работа


„Сините“ разбраха: В Левски без битка няма победа! Време е за работа

0
0
422

Публикувана на: август 14, 2016

Футболистите на Левски снощи разбраха нещо много важно: носиш ли синята фланелка, без битка няма победа. В този клуб нищо не идва даром, когато си на терена и трябва да защитаваш честта му. Да се правиш на мърда и после да се обясняваш, че има напрежение от предишни загуби, не минава пред никой от феновете. Снощи „сините“ наистина се сбиха за трите точки и заслужено ги взеха. Драматичният край на мача прави успеха още по-приятен.

Важното е друго. Играчите, които преди 2 седмица играха ганкиното срещу Монтана, снощи наистина си оставиха сърцата за победата. Публиката видя това и след края дълго празнува с футболистите. Всеки един от 11-те, които Люпко Петрович избра, се раздаде на макс от първата до последната минута. Да помните скоро мач, в който нито един футболист на Левски да не се е покрил и да е поел отговорност?

Дербито от снощи го доказа: за Левски се играе със сърце и душа. Рефренът от сектор „Б“ не е посто кух лозунг, който да надъхва футболистите. Това е мотото, това движи Левски напред. Ако си празен отвътре, за този отбор няма как да играеш. Срещу Лудогорец „сините“ бяха пълни с желание, страст и агресия. Някой ще каже, че Лудогорец мислили повече за Виктория (Пилзен) и Шампионската лига. Глупости! Ако беше така, Георги Дерменджиев щеше ли да излезе с най-доброто, с което разполага на „Герена? Наставникът на разградския отбор може и да е усещал какво го чака, но със сигурност не е очаквал това. Сърцето, душата, биткаджийския характер на „сините“ изненадаха може би и самите тях. Важното е, че те показаха, че могат да играят така, както се изисква да играеш за Левски.

Сега предстои много работа, защото феновете по трибуните една победа над Лудогорец няма да ги грее половин сезон. Представянето от снощи трябва да се превърне в константа и да е основата за силна серия в първенството, която да върне наистина увереността в Левски. С Люпко Петрович начело това изглежда повече от възможно, защото сърбинът е страшен психолог. Така беше настроил отбора, че всеки един си съдра шортите от тичане. От утре започва истинската работа по задържането на този устрем и впрягането на самоувереността от този успех, така че тези футболисти да опровергаят всичките си критици и да докажат, че могат всеки мач да бъдат Левски. От това имат нужда всички.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments