> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Сините“ няма да видят и една стотинка при победа в неделя – ето кога ще напълнят джобовете сериозно


„Сините“ няма да видят и една стотинка при победа в неделя – ето кога ще напълнят джобовете сериозно

0
0
385

Публикувана на: май 26, 2017

Футболистите и треньорския щаб на Левски няма да получат допълнителни премии, ако вземат скалпа на ЦСКА в неделя. поне до вчера на футболистите не им е обещан допълнителен стимул за успех над “червените”.

В договорите на играчите има клаузи за получаване на бонуси само при класиране на отбора за евротурнирите. В момента Левски е много близо до постигането на тази цел, която би била още по-лесна, ако бият ЦСКА и не сбъркат срещу Черно море в последния кръг. Тогава “сините” ще завършат втори и ще получат директна квота за Лига Европа.

Не така стоят нещата, ако Левски стане трети. При това положение столичани ще се наложи да играят бараж срещу Верея за последното място в евротурнирите. Това стана факт след като Ботев си уреди квота след спечелването на Купата на България.

В същото време стана ясно, че 11 отбора са подали документи за участие в евротурнирите. Това показва документ на БФС, изпратен до УЕФА. Въпросниците се попълват от всички тимове, които, които все още имат шансове за евротурнирите. Интересен факт обаче е, че спечелилият купата Ботев (Пловдив) все още не е пратил своите документи.

“Стандарт”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments