> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Сините“ няма да видят и една стотинка при победа в неделя – ето кога ще напълнят джобовете сериозно


„Сините“ няма да видят и една стотинка при победа в неделя – ето кога ще напълнят джобовете сериозно

46 0

Публикувана на: май 26, 2017

Футболистите и треньорския щаб на Левски няма да получат допълнителни премии, ако вземат скалпа на ЦСКА в неделя. поне до вчера на футболистите не им е обещан допълнителен стимул за успех над “червените”.

В договорите на играчите има клаузи за получаване на бонуси само при класиране на отбора за евротурнирите. В момента Левски е много близо до постигането на тази цел, която би била още по-лесна, ако бият ЦСКА и не сбъркат срещу Черно море в последния кръг. Тогава “сините” ще завършат втори и ще получат директна квота за Лига Европа.

Не така стоят нещата, ако Левски стане трети. При това положение столичани ще се наложи да играят бараж срещу Верея за последното място в евротурнирите. Това стана факт след като Ботев си уреди квота след спечелването на Купата на България.

В същото време стана ясно, че 11 отбора са подали документи за участие в евротурнирите. Това показва документ на БФС, изпратен до УЕФА. Въпросниците се попълват от всички тимове, които, които все още имат шансове за евротурнирите. Интересен факт обаче е, че спечелилият купата Ботев (Пловдив) все още не е пратил своите документи.

“Стандарт”