> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Синдичката на ЦСКА май хвърли кърпата!


Синдичката на ЦСКА май хвърли кърпата!

0
0
923

Публикувана на: април 12, 2017

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева заяви пред „Тема Спорт“, че не бърза с отговора си на исканията на съда, отправени към нея през миналата седмица. Институцията настоя Милева да предостави конкретни факти, поради които е прекратила търга за активите на фалиралото дружество на 30 март. Самият синдик призна, че може да бъде освободена от съда.

„Получих исканията на съда в петък (б.а. – на 7 април), така че имам време да отговоря. Ще си спазя едноседмичния срок. Цялата работа е, че срещу мен бе подадена жалба и сега трябва да се дават обяснения. Аз съм прекратила търга, това е мое решение и стоя зад него. Причината е, че част от участниците не успяха да си подадат офертите“, заяви Милева.

„Вторият търг няма да е през април. Струва ми се невъзможно да се проведе до края на този месец. А и не се знае дали аз или друг синдик ще го прави, защото съдът може да ме освободи. Не е изключено да се стигне до това. Причината е подадената жалба срещу мен. Но това не го решавам аз, а съдът, така че трябва да изчакаме да се произнесе“, добави Милева.

„За втория търг ще се запази цената на активите – 1 646 325 лева. Подадената оферта на първия търг отпада. Тя си остава в съда и трябва да бъде подадена наново, като параметрите могат да бъдат променени. Единственото, което се запазва, са вече внесените задатъци. Иначе всичко ще се организира наново. Имаше голям интерес към първия търг, така че няма как да не се проведе втори. Проблемът е, че се създаде голямо напрежение и това не е никак приятно“, коментира още синдик Милева.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments