> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Синдикът на ЦСКА: Процедурата по несъстоятелност закъснява


Синдикът на ЦСКА: Процедурата по несъстоятелност закъснява

0
0
273

Публикувана на: март 9, 2016

НовиниВидеоSportal TVСнимкиLive Score Синдик Милева: Процедурата по фалит закъснява

09 март 2016 | 08:29

4 0 0 0 Advertisement

Синдикът на 31-кратния шампион на България ЦСКА – Дора Милева призна, че процедурата по несъстоятелност на старото дружество „ПФК ЦСКА“ не върви по план. Дали може да има развитие по належащия въпрос до края на настоящия сезон, Милева все още не може да даде окончателен отговор.

„Не мога да кажа, защото има доста неясноти около делото. В момента не се знае кой е съдия, дълговете не са обявени официално, а има и други стъпки, които трябва да се извървят. Факт е, че процедурата закъснява“, коментира специалистът пред „Тема Спорт“.

Милева говори и за течащата инвентаризация на „Армията“. „Тази процедура трябва да покаже какви са активите на клуба. Мисля, че вече е приключила, и сега чакам да бъда информирана за резултатите. В бъдеще време тези активи евентуално ще бъдат продадени, за да се покрият част от дълговете на отбора“, добави още синдикът.

Припомняме, че устремилият се към завръщане в професионалния футбол ЦСКА за пореден път остана без съдия по делото за несъстоятелност. Назначената наскоро на тази длъжност Мария Райкинска е била преместена в друга съдебна инстанция, поради което няма да се заеме с казуса на „армейците“. Така Софийският градски съд отново ще трябва да избере юрист, който да се заеме със засипаното от дългове дружество „ПФК ЦСКА“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments