> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Синдикът е категоричен: Само ЦСКА от Първа лига има мерак за търга


Синдикът е категоричен: Само ЦСКА от Първа лига има мерак за търга

0
0
1452

Публикувана на: февруари 22, 2017

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева е изпратила вчера запитване до клуба дали е възможно търгът за активите на фалиралото дружество да се проведе на „Армията“. Тя очаква писмен отговор до края на работната седмица, след което ще внесе обявление за наддаването. То ще се състои най-рано около 15 март. Ако от ЦСКА откажат, има вероятност търгът да е в… Кърджали, където е офисът на Дора Милева.

„Всъщност наддаване е малко вероятно да има“, отчете синдикът пред „Тема Спорт“. „Такова ще се проведе, ако получа повече от една оферта за активите на фалиралото дружество и ако предложенията са еднакви по размер. В такъв случай ще се проведе търг с явно наддаване. Иначе аз ще получа офертите в плик при тайно наддаване и ще ги отворя в присъствието на всички кандидати. На този етап не е заявен друг интерес освен от клуба в Първа лига“, обясни Дора Милева.

Фалиралото ПФК ЦСКА АД бе оценено на 1 646 325 лв. Всички негови активи ще се продават като цяло. Най-голяма тежест имат емблемата с трите звезди и няколко имота край морето и в Панчарево. Всеки желаещ да участва в наддаването трябва да внесе задатък (капаро) в размер на 10% от цялата оценка. Ако няма желаещи за първия търг, ще се проведе втори. Той вече ще е явен, а сумата ще падне с 20% до 1 317 060 лв.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments