> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Силни! Сектор „Г“ избухна с призив преди Берое: Закърмени с победи и слава, никога не се предаваме!


Силни! Сектор „Г“ избухна с призив преди Берое: Закърмени с победи и слава, никога не се предаваме!

0
0
548

Публикувана на: септември 24, 2016

Организираните привърженици на ЦСКА от „Фенклуб Сектор „Г““ излязоха с емоционален призив преди домакинството на Берое утре на „Българска армия“. Феновете апелират публиката да не се отдръпва заради загубата от Локо Сф, колкото и болезнена да е тя.

Публикуваме написаното от Фенклуб Сектор „Г“ без редакторска намеса:

„В сряда те загубиха! Бе срамно, безобразно, гадно и болезнено! Но те са тук днес, а утре ги няма! Те носят свещената фланелка в един етап от кариерата си. Идват и си отиват! Те не са ЦСКА! ЦСКА сме ние! ЦСКА е любовта, вярата, лудостта и верността ни! Паднаха те, а не ние!

Нима това е първият тежък момент, през който преминаваме? Нима ще позволим на гнева да надделее? Нима ще бием отбой? Нима ще наведем глава и ще заприличаме на другите? Нима ще изоставим нашата крепост? Нима на „Армията“ ще е тихо?

Не! Винаги верни! Винаги силни! Винаги непобедими! Това сме ние, защото носим несломимия армейски дух! Духът на Нако, бат‘ Крум, Митата, Жеков, Пената, Ицо и Любо! Закърмени с победи и слава, никога не се предаваме! Ние преподаваме, доказваме, доминираме! Борим се и браним честта и града си! София значи ЦСКА и Олимпик (Галата) трябва да разбере това! ЦСКА има нужда от нас сега! Ако ни няма днес, то сме излишни, когато отборът побеждава.

Мършата надига глава, надава вой. Нека я смажем! Нека покажем кои сме! А ние сме по-живи и единни от всякога!

В неделя всички в Храма! Идва „Б“ отборът на властта! Нека „спукаме гумите“ на безплатните рейсове от мините „Марица-Изток“.

Хайде, армейци! Кръвта кипи в нашите сърца, завинаги от ЦСКА! В неделя Севера отново трябва да е познатият огнен, врящ котел… Ние ще бъдем там! В името на ЦСКА! А вие?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments