> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сериозни мерки в Русе за реванша с Иртиш! Ето колко зрители ще гледат на живо Дунав


Сериозни мерки в Русе за реванша с Иртиш! Ето колко зрители ще гледат на живо Дунав

17 0

Сериозни мерки за сигурност ще има на срещата между Дунав и Иртиш /Павлодар/ в Русе. Двата отбора се изправят един срещу друг на Градския стадион от 20.00 часа на 6 юли /четвъртък/ в мач-реванш от първия предварителен кръг на турнира Лига Европа. Това съобщиха от русенския клуб.

В първия двубой в Казахстан „драконите“ отстъпиха с 0:1. Така всичко ще се реши в реванша в крайдунавския град.

Изисквания на европейската футболна централа, свързани предимно с необходимостта от завишен контрол и мерки за безопасност, налагат някои промени в организацията на мача в Русе. На Градския стадион ще бъдат допуснати 5478 зрители, които ще заемат места на секторите с пластмасови седалки с облегалки. Съответният брой билети ще бъдат пуснати в продажба утре. От тях 5028 ще са с цени от 20 лева, а останалите 450 за централния сектор с козирката ще са по 30 лева.

Няма да бъдат допускани зрители, които са под въздействието на наркотични вещества, в нетрезво състояние и носещи опасни за сигурността предмети. Преди и по време на срещата ще бъде осигурена фен зона. В пространството пред зала „Булстрад Арена“ ще бъде монтирана видеостена, на която ще бъде излъчен мачът за тези, които няма да могат да влязат на стадиона.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading