> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сериозен удар за Дунав! Прати вратар в Серия А


Сериозен удар за Дунав! Прати вратар в Серия А

85 0

Публикувана на: май 8, 2017

Младият и талантлив вратар на Дунав 2010 (Русе) Цветелин Енчев от утре ще започне проби в италианския клуб Сампдория. Роденият през 2002-а година талант ще тренира с отборите до 16 и до 17 години до събота, след което се прибира в Русе.

Пробите са уредени от мениджъра Антъни Раво от компанията „Скаутинг тийм“, който ще пътува с момчето за Генуа. Утре веднага след пристигането си сутринта Цветелин ще премине медицински тестове, а от сряда започват и тренировките.

Цветелин Енчев основно играе за своята възраст в Дунав в Елитната група до 15 години, но има и много мачове за младшата възраст, или с две години по-големи момчета. Така този опит трябва да се окаже достатъчно ценен при тренировките с по-големите италиански играчи в школата на Сампдория.

Енчев е набелязан от Сампдория малко преди Нова година и сега двата клуба намериха подходящ момент за тестовете. В последните няколко месеца момчето работи по индивидуален план с треньора на вратарите в Русе Вихрен Узунов, за да свикне на по-високото темпо в италианския футбол.