> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сензационно завръщане в Ботев Пд! Ветеран изоставя Лудогорец, за да изпълни мечтата си да приключи при Канарите


Сензационно завръщане в Ботев Пд! Ветеран изоставя Лудогорец, за да изпълни мечтата си да приключи при Канарите

10 0

Левият бек Йордан Минев е пред завръщане в Ботев, научи Марица. Договорът на 36-годишния футболист с шампиона Лудогорец изтича. Самият Минев се е похвалил в лагера на разградчани, че отново ще облече жълто-черния екип. Други наши източници пък разкриха, че от известно време ръководството на носителя на Купата е в контакт с Данчо. Преговорите между жълто-черните и играча на този етап все още не са финализирани. Доскорошният национал на България не е крил, че желае да приключи активната си състезателна кариера именно при канарчетата.

Ботев ще стартира лятната си подготовка идния понеделник, 5 юни, докато Лудогорец ще започне на 8 юни. Изтече информация, че разградчани все пак се готвят да предложат нов договор на Близнака. След събирането на орлите за първа тренировка ще се изясни ще остане ли Минев на „Лудогорец Арена”.

Йордан е носил екипа на Ботев на два пъти в досегашната си кариера. Той се подвизаваше при пловдивчани през периода от 2004 до 2008 г. След това опитният бек се върна при канарчетата, докато отборът преминаваше през чистилището на В група. Той също даде своя принос за промоцията в Б група. Последва негов трансфер в Лудогорец, където стигна и до капитанската лента.

Миналия месец Данчо стана баща за втори път. Нежната му половинка го дари с малката принцеса Ева.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading