> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Селекционерът на националите до 19 г.: Тежкият жребий е големият ни стимул на Евро 2017


Селекционерът на националите до 19 г.: Тежкият жребий е големият ни стимул на Евро 2017

0
0
310

Публикувана на: април 13, 2017

Фантастичното представяне на националния отбор на България до 19 години и класирането му през март за Евро 2017 в Грузия заслужено донесе на малките “лъвове” приза “Отбор на месеца”, а на селекционера Ангел Стойков наградата за “Треньор на месеца”. Малко преди награждаването си героите научиха и с кого ще мерят сили това лято по време на форума на Стария континент – Германия, Англия и Холандия. Въпреки тежките съперници Стойков е убеден, че тимът ще даде най-доброто от себе си и ще се представи достойно на първенството в Грузия.

“Благодаря за признанието и наградите, които получихме. Ще се радвам, ако през юли отново се видим тук. Изключително сме щастливи да срещнем три от най-добрите отбори в Европа. За нас това е голям стимул. Дано се представим по най-добрия начин. Самото класиране заслужава уважение. Ако трябва да бъда честен, най-добре познаваме англичаните. Но ние с тях играхме контрола, а сега ни предстои един коренно различен мач. Тепърва ни предстои много работа. Ще уточним и контролите, които ще изиграем – две или три в зависимост съперниците и местата, където ще се проведат”, сподели Стойков.

“Изключително много съжаляваме за Асен Чандъров. Състезател с основен принос за класирането му. Контузията му е тежка, така че ще трябва да търсим други варианти. Имаме такива, но когато говорим за националния отбор, ще трябва да намерим най-доброто. Надявам се, че момчетата ще завършат успешно сезона в България, ще вземат участие в максимално много мачове и ще са в добро здравословно състояние. Видяхте колко хубаво и важно е, че играят мъжки футбол. Мисля, че това бе основното, което ни донесе успех в тези квалификации”, допълни още селекционерът на “трикольорите”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments