> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сектор „Г“ със страшна закана към Левски: Ще ви приключим!


Сектор „Г“ със страшна закана към Левски: Ще ви приключим!

29 0

Публикувана на: септември 21, 2016

Феновете на ЦСКА от фенклуб сектор „Г“ излязоха с призив към всички привърженици на „армейците“ да подпомогнат събирането на средства за хореография за дербито с Левски на 15 октомври. Заглавието на призива е „Идва дерби, да ги приключим“, публикуваме го без редакторска намеса:

„Приятели, датата 15.10 наближава. Нали знаете какво ни предстои на този ден? Идва време за поредната ни лекция пред сините приятелки. Сега е моментът обаче да ги приключим! Да ги закрием и да ги оставим да си мерят пишките (съмнително е, че имат такива) с интимните си партньори от „Лаута“.

Ние обаче нямаме опция „кафе, зала, бус“, нямаме „богат чичко“, който ще ни поднесе всичко наготово. Трябва да се справим сами! Както го правим в последните години.

Вече сме готови с визията и проектите. Необходими са 15 хиляди лева. Сума, която ще ни изстреля за пореден път в световните видеообмени и Европа отново ще говори за нас.

Два дни след стартирането на събирането на средства сумата по нашата сметка вече е 1500,65 лв., включвайки парите от урните на мача с Черно море. Очаквайте подробна информация за вашите дарения с течение на кампанията.

Ще го направим ли? Ще съберем ли сумата? Ние вярваме, че можем! Бъдете част от поредната златна страница, която ще напишем.