> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Северна България се обедини срещу съдийския произвол! Диалогът с БФС е изключен


Северна България се обедини срещу съдийския произвол! Диалогът с БФС е изключен

0
0
284

Публикувана на: декември 13, 2016

Феновете на Дунав, заедно с тези на Етър, Спартак (Плевен) и Добруджа, искат незабавната оставка на цялата съдийски комисия към БФС. Това обявихха привържениците на „драконите“.

Ето позицията им:

Днес фенклуб „Дунав-Завинаги“ реши да се присъедини към искането за незабавна оставка на цялата съдийска комисия към БФС и изхвърляне на всички съдии с дълга история на скандално провалени мачове, както и срещу всички безобразия, породени от въвеждането на новия формат на „Първа“ и „Втора лига“ от тази година.

След продължили няколко месеца опити за диалог с органите на БФС и в светлината на последните несправедливи решения на съюза в ущърб на нашия любим отбор, както и след прекрачените обещания дадени по време на консултативните фокус групи между фенове от цялата страна и БФС преди началото на сезона за повече внимание към интересите на привържениците в България, особено що се касае до съставянето на програмата и местата за домакинства, ние смятаме, че всякакви възможности за разумен диалог са вече изчерпани.

Поради изложените по-горе мотиви се присъединяваме с искане на оставката на съдийската комисия като начало, както и за генерална промяна в българския футбол. Призоваваме всички български фенове да се присъединят към усилията за истинска реформа, която да спаси бъдещето на най-великата игра у нас.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments