> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Свърши се! Домусчиев влезе в Левски!


Свърши се! Домусчиев влезе в Левски!

0
0
275

Публикувана на: ноември 7, 2016

Левски трябва да се готви за съдбата на ЦСКА! Защото на „Герена“ се случи най-страшното – влетя духа на Кирил Домусчиев.

И тук не става дума нито за бизнеса на шурея на един директор на Левски, нито за майката на един друг!

Шокът за феновете на Левски трябва да е факта, че като в еротичния трилър „Огледални образи“ нещата се повтарят на сто процента със случилото се в ЦСКА, когато „червените“ трябваше да харизат титлата на Домусчиев.

На „Армията“ дойде Манджуков, в Левски стъпи Спас Русев. Бивши ченгета и още нещо. Манджуков е вкарал Домусчиев в бизнеса. Русев пък е лицето назаем на приятеля на Домусчиев Делян Пеевски.

Манджуков изгони от ЦСКА Стойчо Младенов, който единствен говореше срещу Домусчиев. Русев принуди от Левски да си тръгне Люпко Петрович, който единствен биеше Домусчиев.

Манджуков спря парите на звездите на ЦСКА преди най-важната част от сезона. Русев отряза премиите на състезателите преди най-важните 7 мача за Левски.

Манджуков остави ЦСКА в най-важните мачове за титлата в ръцете на треньори като Галин Иванов и Сашо Борисов! Спас Русев остави Левски в ръцете на Елин Топузаков и Асен Букарев.

Манджуков обяви, че за ЦСКА приоритет е лиценза, а не титлата, защото клубът е с дългове от над 30 милиона. Спас Русев разкри, че Левски има дълг от над 20 милиона, а титлата е пожелателна, защото има други, по-важни задачи.

Манджуков назначи за директори на ЦСКА Милко и Морко, които никъде преди това не бяха управлявали клуб. Спас Русев остави Пелето и Меллето, които се учат на гърба на ЦСКА.

Случайно ли е всичко това или не, ще разберем в 6-те кръга до края на годината. Ако в тях Левски не спечели минимум 15 точки, значи Домусчиев пак е шампион. Както стана след едни други 6 мача на ЦСКА при Манджуков.

ЕТО ГИ И МАЧОВЕТЕ

Монтана – Левски

Левски – Локо Пд

Лудогорец – Левски

Левски – Славия

Верея – Левски

Левски – Нефтохимик

ПП: Знаете ли колко е интересно какво прави „Виваком“ в Лудогорец!?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments