> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Светьо Тодоров след дебюта си: Радвам се, че младите момчета искат да се учат


Светьо Тодоров след дебюта си: Радвам се, че младите момчета искат да се учат

0
0
233

Публикувана на: януари 28, 2017

Старши треньорът на ЦСКА II Светослав Тодоров дебютира начело на тима с победа с 1:0 над Спартак (Плевен) в приятелски мач. Той сподели впечатленията си от двубоя пред официалния сайт на клуба и разказа как премина лагерът в Тетевен.

– Господин Тодоров, стартирахте с победа начело на ЦСКА, каква е равносметката Ви за работата до момента?
– Момчетата положиха изключително много усилия по време на лагера в Тетевен. Всички се раздаваха максимално на тренировките. За мен най-радостното е, че младите искат да се учат и проявяват старание. Естествено, че има още много върху какво да се работи, но съм доволен от показаното. Това, което правихме по време на лагера, днес всички се опитаха да го приложат и на практика. Най-много съм доволен от това, че показаха дух и търсеха победата до самия края.

– Какво предстои на ЦСКА II?
– Утре се прибираме в София и продължаваме с тренировките. В събота (4 февруари) ще играем с Етър, а на 8 февруари – с Царско село. Имаме още свободни дати за контроли и ще се постараем да осигурим още проверки, за да може да влезем в ритъм.

– Добихте ли вече яснота за групата от футболисти, на която ще разчитате?
– Рано е. В момента имаме състезатели от U17 и U19. Когато първият отбор се върне от Испания към нас вероятно ще се присъединят и други играчи. Но целта на втория отбор така или иначе е друга. Той е за младите момчета и за състезателите, които имат по-малко минути в първия отбор и трябва да поддържат игрови ритъм. За България е изключителен лукс да имаш втори отбор и е радостно, че ние притежаваме такъв и в него младите играчи могат да практикуват професионален футбол.

– Има ли контузени играчи в състава?
– Слава Богу – всички са здрави.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments