> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Светослав Дяков обяви какво иска от Лудогорец срещу Виктория


Светослав Дяков обяви какво иска от Лудогорец срещу Виктория

0
0
226

Публикувана на: август 16, 2016

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви по време на официалната пресконференция преди плейофа за влизане в групите на Шампионската лига срещу Виктория Пилзен, че предпочита отборът му да се класира напред по „инфарктен” начин.

„Загубата от Левски не я коментирам, мачът е отминал. Преди всеки мач има напрежение, ние сме професионални футболисти. Преди утрешния също го има, но в нормални дози. Нашата цел е да отстраним отбора на Виктория, знаем срещу какъв съперник излизаме. Нашият тим обаче има класата и възможностите да ги отстрани”, коментира Дяков.

„Виктория се опитва да контролира събитията на терена, обичат да пресират високо. Дотук обаче няма друг отбор, срещу който сме играли, и да е бил по-добър от чехите. Първото ни влизане в групите на ШЛ знаете, че стана по доста инфарктен начин, затова и бе толкова сладко. Смятам, че нашият тим има възможностите да влезе в групите, където да играе срещу доста силни съперници”, допълни още той.

„С играта си сме заслужили напълно големите очаквания да влезем в Шампионската лига. Нормално е хората да очакват това от нас. Ако зависи от мен, инфарктното класиране ще е най-добре. По-важното обаче е да сме вътре”, сподели още Дяков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments