> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Светла Петрова размаза авиаторите, разкри генерал Мечков какво печели от ЦСКА


Светла Петрова размаза авиаторите, разкри генерал Мечков какво печели от ЦСКА

0
0
225

Публикувана на: август 2, 2016

Популярната привърженичка на ЦСКА Светла Петрова сподели мнението си за последните събития в ЦСКА. В интервю за предаването „Спорно за спорта“, журналистката изказа съжалението си към хората, които не подкрепят армейците. Тя разкри какво е мнението й за ЦСКАерогара и какво е най-важното нещо за всички фенове на червените в момента.

„Аз съжалявам за тези хора, които не харесват  ЦСКА в този клуб и се опитват да правят някакво ново автентично според тях ЦСКА! Аз там имам и приятели. Съжалявам наистина за това. Държа на приятелството с тези хора, но си мисля, че в този момент е необходимо обединиение повече от всякога. И някакви компромиси трябва да се правят, защото в днешния свят ние виждаме колко е разлюлян. Какво автентично има?“, заяви Петрова. Тя допълни, че не може да приеме постоянните обвинения към ЦСКА, че не е морално Литекс и Етрополе да се обединят, за да може червените да избегнат дълговете от близо 30 млн. лева.

„Това е погрешен ракурс към казуса. Да, може и така да се каже. Но може да се каже, че вече ги няма Етрополе и Литекс. Те трябва да страдат. До колкото те са имали някакви привърженици, те трябва да страдат. ЦСКА го има и ще го има. За мен това беше използване на една юридическа формула, за да се вместим някъде в границите на закона и да може този клуб да дойде там, където му е мястото. Всички видяха, че този клуб, с тази публика, с тази история, с тази традиция просто трябва да бъде в „А“ група. Ние без друго нямаме много силни футболни марки, та да се разделяме с лека ръка с една, която е била част от славната футболна история на България. Но за данъците съм съгласна, че те няма как да отидат в небитието и трябва да се търси отговорност на хората, които направиха тези дългове“, каза още Петрова. За финал тя сподели и какво мисли за появилия се ФК ЦСКАерогара и защо според нея генерал Мечков го е оглавил.

„Разбира се, че ме притеснява факта, че някои мои приятели подкрепят другото ЦСКА. Те обаче не са чак толкова много. Аз не вярвам, че този клуб, който сега се основава, тръгвайки от „А“ окръжна група ще може да просъществува. Но от друга страна им пожелавам да успеят. Това е едно добро начинание. До колкото знам генерал Мечков, който е лицето на тази кампания, много не се интересува от футбол. Но защо се е съгласил да я оглави, не знам. Не говоря за парична мотивация! Питам се защо той се е съгласил. Може би няма никаква парична мотивация. Може би за него е важно това по някакъв начин да го поддържа в медийната среда. Защото бидейки председател на едно такова дружество ти непрекъснато ще се изявяваш по медиите. Честно казано бидейки реалистка ще кажа по-добре две ЦСКА отколкото нито едно. Защото преди година и нещо перспективата бе изобщо да няма ЦСКА!“, завърши Петрова.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments