> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сашо Манов: Ганчев и Инджов единствено направиха нещо за ЦСКА, другите се упражняваха на наш гръб


Сашо Манов: Ганчев и Инджов единствено направиха нещо за ЦСКА, другите се упражняваха на наш гръб

0
0
266

Дата: февруари 24, 2016

Директорът на Музея на славата на ЦСКА Александър Манов говори пред „Тема Спорт“ по повод проекта за създаване на Висша лига през лятото. Манов е свидетел на цялата история на армейци­те, а в момента завършва поредното издание на книгата „Това е ЦСКА“.

„Добре е, че от БФС реаги­раха и дадоха предложението за Висшата лига. Явно това е изходът за ситуацията, в коя­то е изпаднал ЦСКА. Виждаме, че дълго време нищо не се случваше, а и вариантът с ку­пуване на лиценза на Литекс вече не е толкова добър зара­ди изхвърлянето на отбора от А група. Така че гледам с надежда към проекта за Вис­ша лига. Дано наистина бъде осъществен, и то оше през това лято. Зашото ще е мно­го лошо, ако само се хвърля прах в очите“, коментира Манов.

„Добре е, че и държавата се е ангажирала с проекта за Висша лига. Щом и ми­нистърът на спорта Красен Кралев оповести намерението да се създаде такава, значи нещата са сериозни и срешат подкрепа от най-високо равнише“, каза оше Манов.

Той говори и за жребия за купата, който изправя ЦСКА срешу Берое на 1/2-финалите.

„Берое изглежда като най-се­риозния съперник, но пък то­ва е добра възможност за ЦСКА да се докаже срешу си­лен отбор. Не се съмнявам, че сме способни да се класираме за финал“, добави Манов.

Той иронизира и приказки­те за оздравяване на старо­то дружество. Приетите дълго­ве на клуба вече достигат 25 млн. лв., а се очаква да нарас­нат оше с решение на съда.

„Само Далай Лама досега не е пожелал да оздрави ЦСКА. Всякакви образи и мними бизнесмени се упражниха на гър­ба на клуба, но никой не си е мръднал и пръста, фактите са такива, че в момента единствено Гриша Ганчев и Юлиян Инджов дават пари за ЦСКА. Те напълно са заслужили подкрепата на публиката. Други няма“, каза оше Сашо Манов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments