> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сашо иска да го гони, а той му уреди Бадема! Ето кой постави Берое над своето собствено добро


Сашо иска да го гони, а той му уреди Бадема! Ето кой постави Берое над своето собствено добро

0
0
43

Публикувана на: октомври 9, 2016

Странни неща се случват в Берое в последните седмици. Треньорът Александър Димитров е на мушката на феновете, ръководството го брани, а наставникът търси вината за посредственото представяне във футболисти, които сам доведе. Пълен хаос. И на фона на това един от играчите постави интересите на Берое над своите собствени. Сърбинът Неманя Милисавлевич, който също е част от черния списък на Димитров по неясни причини, лично е убедил бившият си съотборник от Лудогорец и ЦСКА Емил Гъргоров да премине при заралии. Бадема и сръбският техничар са близки приятели и на кафе преди няколко дни в София Неманя е постигнал своето, като преди това е сондирал и мнението на ръководството на заралии, което е дало положителен отговор.

Гъргоров трябва да пристигне в Стара Загора в началото на следващата седмица и да проведе заключителни разговори с шефовете, като след това ще подпише и договор. Халфът е поискал последна отсрочка от няколко дни, но се смята, че няма да има проблем около негово преминаване под Аязмото.

Интересно е и, че трансфер на Бадема в Берое ще застраши още повече мястото на Милисавлевич в отбора, тъй като Александър Димитров нерядко ползваше сърбина в централната зона.

Споделете
0
0

Comments