> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сашо Димитров: Чувствахме се като домакини в София, не трябва да хвърчим след победата


Сашо Димитров: Чувствахме се като домакини в София, не трябва да хвърчим след победата

0
0
201

Публикувана на: август 7, 2016

„Наистина на мен мачът ми хареса като динамика и контрол над топката, контрол над ситуацията, въпреки агресията в началните минути, играчите намериха сили и обърнахме резултата“, сподели треньорът на Берое Александър Димитров след успеха с 2:1 над Славия в София.

„Благодаря на нашата публика, която ни накара да се чувстваме като домакини и поздравявам Славия, които беше достоен съперник“, добави Сашо Димитров.

„Ние се стараем да развиваме играта си, това обаче не свършва сега и не мога да кажа, че отборът е готов. Пак ще се върна на началните си думи, че трябва време за развитие и да подобряваме още играта си. Ние се стараем всеки един елемент от играта да отработваме съжалявам, че не успяхме да направим това срещу ХИК“, каза още Димитров и продължи:

„Имаме си слабости, виждаме си ги и трябва да работим, да сме здраво стъпили на земята. От една победа не трябва да хвърчим или от една загуба да падаме духом. Мачът можеше и да не завърши по този начин съдбата беше на наша страна. Не можахме да затворим мача с още един гол въпреки че го търсехме.“

„Ще използвам едно клише, че селекцията е отворен процес. Не като клуб искаме играчите да получават нормални месечни възнаграждения“, заяви треньорът на Берое и добави:

„Верея за кратко време изгради един много сериозен отбор. Ще е интересен сблъсъкът между мен и Томаш. Сблъсъкът ще е на терена, а приятелството си остава. Благодарение на треньорските курсове, които ни организират имаме възможност да наблюдаваме работата на чужди треньори и тяхното поведение. Мисля, че това е поведението на нормалните европейски треньори.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments