> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сашо Димитров се радва: Тиймуъркът беше перфектен


Сашо Димитров се радва: Тиймуъркът беше перфектен

0
0
229

Публикувана на: април 2, 2017

Старши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Димитров, който постигна първата си победа начело на тима с разгром 5:0 над Верея, отличи колектива и подчерта, че тимът остава здраво стъпил на земята.

„Настройката винаги е една и съща – да се концентрираме върху мача и играчите да изпълняват това, което са правели през седмицата. Бих отличил колектива – тиймуъркът беше перфектен, справиха се отлично.”

„Много работихме в паузата, затова и не изиграхме контролна среща. Играчите се стараха много тези две седмици, тренираха много усърдно, изпълняваха всичко. Тази победа е за това – че това, което правим, е за тях и ще им вдъхне увереност в предстоящите битки във втората фаза.”

„С Ивайло Йорданов сме много земни хора и здраво стъпили на земята. Работим, не си правим сметки с кой ще играем. Целта наистина остава да се спасим. Но нито оптимизмът се е увеличил, нито сме някакви тежки песимисти.”

„Мисля, че сме в по-трудната група (Берое, Пирин, Нефтохимик – бел.ред.). Имам много добри спомени от Берое – и от отбора, и от града”, коментира Димитров пред „Диема Спорт 2”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments