> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сашо Димитров проплака след загубата на „Лазур“: Тръгвам си, не може играчите да имат такова отношение


Сашо Димитров проплака след загубата на „Лазур“: Тръгвам си, не може играчите да имат такова отношение

0
0
48

Наставникът на Локомотив Горна Оряховица Александър Димитров беше крайно разочарован след поражението от Нефтохимик с 1:4 в Бургас. Той заплаши, че ако играчите покажат същото отношение и в следващия мач с Пирин, той може да не води отбора за баражите за оцеляване със Славия.

„Не приличахме на себе си в този мач, не беше това отбирът, който игра добре в предишните мачове. Това сякаш беше друг отбор. Преди моето идване се виждаше, че тези футболисти редуваха нелоши с добри игри. Днес това пак се видя и аз няма да позволя това да продължи.“

„Но при положение, че съм с вързани с ръце, чудя се дали да остана за баражите. Не може играчите да имат такова отношение към играта. Видя се, че с моето идване отборът живна, ръководителите полагат огромни усилия да го има този клуб, всичко е перфектно за играчите и затова аз не мога да си позволя такива игри“, заяви Димитров и хвърли повече яснота за тези свои думи.

„Ако не се поправим до мача с Пирин и не видим този отбор, който излизаше в предишните мачове, по-добре да дойде друг. Явно смените им се отразяват добре, така че ако това е добре… Ще видим, има време. Не може вината само да се хвърли върху играчите. Гледаме първо себе си, имаме време да се поправим.“

„Ако играчите не променят поведението си, ще има смяна. Разочарован съм от поведението им в този двубой. Гледам собствените си грешки, поздравявам Нефтохимик, който ни победи с желание и тичане“, заяви Димитров и разкри какво го е притеснило в играта на отбора.

„Не се получи пресата ни, не го видях днес. Първо трябва да се намери причината за липсата на постоянство. Играехме добре досега, в най-неподходящия момент се връщаме от там, където започнахме, а това не е добре“, заяви треньорът и сподели, че към този момент все още не мисли за баражите със Славия.

„Преди баражите със Славия имаме мач с Пирин, ние мислим мач за мач и си вадим поуки. Не мисля сега за Славия, а за Пирин и мисля за поведението и отношението, което показаха играчите днес“, завърши треньорът на Локомотив Горна Оряховица.

Споделете
0
0

Comments