> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сашо Димитров все пак ще напусне Берое! Вече са го глобили, каза и кога


Сашо Димитров все пак ще напусне Берое! Вече са го глобили, каза и кога

0
0
218

Публикувана на: октомври 16, 2016

Наставникът на Берое Александър Димитров коментира поражението от Ботев с 3:4 в мач от 10-ия кръг на Първа професионална футболна лига.

„Причините за загубата се коренят в незавършената селекция. Взехме си поуки от началото на първенството, трудно реалзирахме. Днес отбелязахме 3 гола, но противникът отбеляза с един повече. Имахме слабости в защита. Отсъствието на Венци Василев и Иво Иванов се отрази за съжаление“, сподели старши треньорът на заралии.

„Аз съм тук, за да продължаваме да изграждаме традициите на Берое. Изграждането на отбора е многогодишен процес. Трябват ни поне два трансферни сезона. Не може само да се защитаваме и да разчитаме на едно статично положение или атака. Мисля, че хората трябва да проявят търпение. Този стил е по-хубав за гледане, с много положения. Три гола вкарахме и Ради накрая изпусна две положения“, допълни Димитров.

„Неслучайно има министерство на отбраната, няма министерство на атаката. Търсим промяната, анализираме, не бягаме от своите проблеми и грешки. Трудно беше в началото да сглобим отбор и да играем в Лига Европа. Първата ни цел беше да преодолеем първия кръг и я осъществихме“, каза още специалистът.

„Тези премии, които имахме да взимаме са спрени. Нормално е да има санкции като не побеждаваш. Те са големи както за футболистите, така и за нас. Ние не се крием. Не изпълним ли целта, ако не се класираме за Лига Европа, разбира се, че нямам очи да остана тук и ще си тръгна сам. Нямаме много късмет в мачовете. Нямаме конкретно такава цел, но аз ако не я постигна, ставам и си тръгвам. Ръководството на Берое положи големи усилия да привлечем Гъргоров, за което им благодаря“, завърши изказването си Александър Димитров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments