> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сашо Димитров: Време е да изчистим грешките и да вдигнем нивото


Сашо Димитров: Време е да изчистим грешките и да вдигнем нивото

0
0
408

Публикувана на: юли 14, 2016

Треньорът на Берое Александър Димитров остана доволен от играта, но не и от крайния резултат в мача срещу ХИК Хелзинки (1:1) в първа среща от втория квалификационен кръг в Лига Европа.

„На първо четене съм доволен от момчетата, защото за кратко време показаха тази игра, това, което искахме. Като турнирен резултат не е добър. Отговорността е много голяма, ние от това ниво не трябва да сваляме и трябва да подобряваме нивото си. Грешките ще ги анализираме, мисля, че имахме игрово надмощие, но имаше грешки, няма как да се лъжем”, каза Димитров след мача.

Той остава оптимист за реванша.

„ХИК са напълно преодолим отбор. Не искам да се изхвърлям., не искам гръмки заглавия, но ще отидем там, за да ги победим, Въпреки че те играят 16-и кръг и са много добре сработени, виждат се добри взаимовръзки в отбора им, отбор от добра средна европейска класа”.

Димитров посочи, че в Берое нямат време да изпипат всички детайли в играта си.

„Нормално е да има схващания, Венци имаше проблем през седмицата заради лошия терен в Баня Лука. Притеснявам се от това, че ние не можем много да тренираме, влизаме от мач на мач, а сме нов отбор и това за мен е проблем. Правиха ни заслони, за които не бяхме готови. Не можем много да работим от мач на мач и не може всички елементи да тренираме и да противодействаме”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments