> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сашо Димитров взриви Първа лига: Знаех как ще свири съдията


Сашо Димитров взриви Първа лига: Знаех как ще свири съдията

0
0
718

Старши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Димитров, който дебютира със загуба начело на тима, сподели впечатленията си от мача със Славия (1:3).

„Играчите се стараха да дадат максимума от себе си. В началото влязохме малко поуплашени, не знам на какво се дължи това. Когато останахме с 10 души, повече се опитвахме да играем футбол, за мен червеният картон и дузпата повлияха върху крайния резултат. За съжаление, неуспешен дебют. Чака ни много работа, за да може да изчистим грешките.”

„Има си хора, които да анализират съдиите. Аз бях подготвен и знаех как ще свири съдията. Аз си гледам къщичката на нашия отбор.”

„Грешките? Ще ги анализираме, имаше и във фаза защита и във фаза атака, контрола на топката, предпоследния пас, последния пас. Някои действия, взаимодействия във фаза защита.”

„Отношенията в съблекалнята? Аз съм тук от 48 часа, но от това, което виждам, не е това, което чух. Вътре е много приятелска атмосферата, няма го този проблем между българи и чужденци. Но другите недостатъци са доста.”

„Потенциалът на отбора? Целта е да останем в групата. Отборът на Локомотив бе поканен в Първа лига, а ръководството се стреми да осигури по-добри условия за работа. Като финанси всичко е платено на играчите, но в инфраструктурата малко неподготвен е влязъл отборът. Нашата задача е да го оставим в елита, после ще говорим за потенциал. Силите са изравнени в осмицата. Вече всичко е на концентрация, мотивация, тактическа дисциплина. Всеки може да победи всеки.”

„Паузата идва много добре за нас. Планираме да отидем на лагер. Ще видим дали може да се осъществи. Там детайлно ще работим върху слабостите. За контролна среща – не. Повече искам да тренираме и да работим”, коментира Димитров пред „Диема Спорт”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments