> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Само зомбитата вярват, че мястото на Стойчо Младенов е в ЦСКА!


Само зомбитата вярват, че мястото на Стойчо Младенов е в ЦСКА!

0
0
1066

Публикувана на: ноември 7, 2016

Върнете Стойчо Младенов да бие пак „говедата“! С Екзекутора ЦСКА щеше да е друг. Стойчо е роден за „Армията“!

Това са само част от „армейските“ вопли в социалните мрежи.

Хора, вие полудяхте ли!? Кой Стойчо по-точно искате? Този, който не беше уредил само внучката ли си на заплата при разграбването на ЦСКА?

Младенов, който винаги напуска ЦСКА в посока Египет или Казахстан, стане ли напечено на „Армията“, наближи ли време за фалит?

Извинявайте, но и при двете национални катастрофи на ЦСКА, треньор, главен мениджър и основен носач на куфарчетата с парите беше Младенов. Само заради това Стойчо няма право не да стъпва на „Армията“, а дори да минава по „Драган Цанков“! За двата му гола срещу Ливърпул, плочата си стои в Борисовата градина…

Бил Левски 6 пъти подред! Чудесно, но какво донесоха тези 6 пъти подред за ЦСКА? Титла? Купа? Не! Донесе нещо много страшно, доведе до подмяна на ценностната система в Борисовата градина. Което бе отлично за такива некадърни треньори като Младенов. Стойчо е точно това – некадърен треньор и отличен, фантастичен мотиватор. За България това върви, но в Европа…

И точно тук идва подмяната на ценностната система. Младенов си даваше сметка, че не може да вирее в истински ЦСКА, в такъв, в който тавана е Ливърпул, Байерн, Аякс, а не отбори от столичните покрайнини. И затова той превърна Левски в най-голямото зло. Измисли щуротии за директиви и прочие глупости, с които да придаде величие на победите си над един тим, който в същия период записа над 30 поражения и обра де що има калъфка! Младенов така зомбира феновете, че те прощаваха Мура и Зибру, заради някакви победи над „геренци“, които не водят до нищо.

Ето това е предателството на Младенов към ЦСКА. Той отне европейското величие на ЦСКА. Сложи табелата „Плоски“ като норматив за европейска интеграция. И къпейки се в собственото си змислено величие погреба ЦСКА.

И сега този човек някакви фенове пак го искат на „Армията“!? Да биел Левски…Може, но при друг човек начело на клуба. Сега са Гриша Ганчев и Христо Стоичков. А тяхната цел е Европа, където такива като Младенов не вървят. Все пак в турнирите го няма Левски, там са Зимбру и Мура.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments