> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Руснаците втрещени от Миланов! Разпитват национала защо си бръсне краката


Руснаците втрещени от Миланов! Разпитват национала защо си бръсне краката

0
0
250

Публикувана на: декември 2, 2016

Националът Героги Миланов говори пред руското издание „Мачтв“ за живота си в Москва. Играчът на ЦСКА (Москва) разказа любопитни подробности около клуба и обясни, че съотборниците му се чудят защо си бръсне краката.

Колко време ти беше нужно да прекараш в Москва, за да разбереш, че кимането на глава в Русия и България означават различни неща?
– Доста време. И в момента понякога не се оправям. Ходих да си купува маратонки и продавчката ме попита дали ще ги визимам и аз поклати глава, за да кажа да, но тя ме разбра погрешно и трябваше да обяснявам допълнително. Като цяло всичко ми харесва в Москва, с изключение на задръстванията. Където и да отида – стрес. Дори на ресторант да отидем с приятелката ми отнема най-малко половин час. Когато играх в Грасхопър, може да се каже, че за 3 месеца съм си починал. Разберете: в България живях в 25-хиляден град. И когато дойдох в Москва с нейните 20 милиона, първите 3-4 месеца въобще не знаех къде да отида.

С кой от българите, играли в Русия, комуникираш?
– С Манолев, с него играхме в Литекс. С Попов също, нищо че играе за Спартак. Това не е проблем.

Преди дерби разменяте ли си с Попов съобщения от рода на „Можеш да си стоиш у дома“?
– Не, просто се питаме кой ще играе, кой – няма. Но не разказваме на треньорите си, те самите всичко знаят. Изобщо за футбол малко говорим, повече за живота.

Дори евентуалното шампионство на Спартак ли не обсъждате?
– А кой е казал, че те ще станат шампиони? Спартак е в добра форма, но вие знаете как ЦСКА играе след Нова година. Разбира се, ние имаме проблем със състава, но ще се борим до край.
Казвали сте, че руснаците и българите са братски народи. Какво е основното различие между нас?– В Русия са по-спокойни хората. В България няма пари, има повече хора, които завиждат. Тук, когато отидеш в ресторант, никой не те гледа накриво. А в България веднага започват да говорят, че си лош.

В какви ресторанти ходите?
– Само в хубави!

Константин Головской се изненада, че в България местните играчи ходят из съблекалнята без бельо. Според него те правят това, за да се похвалят, че са се епилирали. Така ли е?
– Да, това е вярно.

Наистина?
– Наистина. Говорим за краката – според мен 70% от българските футболисти си бръснат краката. Това е модерно и масажът е по-лесен. Аз също се бръсна. Затова, когато дойдох в ЦСКА, веднага започнаха въпросите „Защо така?“. Аз се изненадах – в Европа това е нормално.

Кой най-много се изненада?
– Игнашевич. Запита ме: „Защо си бръснеш краката?“. Набабкин също, всички руски играчи.

Когато ви поиска ЦСКА, помислихте ли си, че това е ЦСКА от София?
– Не, и за секунда. В България моят трансфер бе наречен „Най-добрият за няколко години“. Не знам дали ще има още играчи, които на 21 г. да преминат в отбор, който е станал шампион на Русия.

Кога за последно видяхте Роман Еременко?
– Преди 3-4 седмици. Той дойде на клубната база, поговорихме. Настроението му, разбира се, беше лошо. Надявам се, че времето ще мине бързо и той ще се завърне още по-силен отпреди.

Как реагирате на шегите за него?
– Когато видя в Инстаграм нещо такова, веднага банвам човека. Същото е и с шегите за Акинфеев. Даже не искам да ги гледам.

Вярно ли е, че Слуцкий е поканил отбора на прощална вечеря?
– Казаха ми, че в медиите са писали нещо такова. Но ние тренираме както обикновено и не обръщаме внимание на слуховете.

Забавянето на заплатите също ли е фикция?
– Не, няма такова нещо. Може би, с ден-два-три, но е несериозно да се говори за това. В ЦСКА всичко е наред.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments