> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Русия за трансфера в ПАО: Бащата и Зума ми казаха да не мисля, а да тръгвам веднага


Русия за трансфера в ПАО: Бащата и Зума ми казаха да не мисля, а да тръгвам веднага

0
0
667

Публикувана на: юни 28, 2016

Новото попълнение на Панатинайкос Иван Иванов каза първите си думи като играч на гръцкия гранд. 7DniFutbol.bg първи предостави на българската общественост ексклузивни снимки от подписването на договора и официалното обявяване на трансфера, а сега първо тук можете да прочетете какво сподели Русия след преминаването си при Детелините.

„Много съм щастлив, че съм част от Панатинайкос. Искам да се върна на най-високо ниво и този клуб ми дава възможността да го направя. Ще играя отново в Европа и се надявам да помогна на Панатинайкос да постигне целите си в Гърция и на международно ниво.

„Имам големи амбиции, аз работя усилено, за да постигна целите си и това е, което смятам да направя сега. Мисля, че най-голямото ми предимство е мисленето ми. Лесно да се адаптирам и имам необходимия опит за трудните ситуации в мачовете … Освен това, със сигурност работата ми е да организирам защитата и да давам  увереност на моите съотборници.

Какво мога да кажа за контузиите ми? Може би това е била съдбата ми, да го преживея. Панатинайкос е велик клуб, известен в моята страна и извън нея. Ние ще си помогнем един на друг! “

Идвам от Локомотив Пловдив, треньор там беше Христо Колев,  президент е  Христо Бонев. Те са много свързани с Панатинайкос. Когато научиха за офертата на Панатинайкос ми казаха „Отивай, изобщо не мисли. Няма да имаш друг такъв шанс“, каза Русия.

Вие разбирате, че когато те са научили за офертата на моя Панатинайкос казал и двете „отида, не мисля, че изобщо. Вие няма да имате друга такава възможност. “ Освен това, решението е едно за мен …. „

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments