> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Русев отказва среща с вторият най-голям акционер в Левски


Русев отказва среща с вторият най-голям акционер в Левски

0
0
780

Публикувана на: октомври 19, 2016

Новият собственик на Лев­ски Спас Русев все още не се е срещнал с представители на Тръст „Синя България“, фенското сдружение притежава 10 процента от акциите на клуба и се явява вторият най-голям държател на дялове. На 30 август Русев придоби око­ло 88% – той ги получи безвъ­змездно от Иво Тонев, Алек­сандър Ангелов и Николай Иванов. Останалите книжа, около 2 процента, са притежание на дребни акционери, чиято численост е над 1000 след кампанията „Левски е твой“.

Тръст „Синя България“ на­стоява за среща с Русев още от началото на месец сеп­тември. С искането за така­ва дори бе изпратено офи­циално писмо в офисите на Левски. Бизнесменът обаче явно няма намерение да се среща с организацията и да разяснява какви са дългосроч­ните му намерения за клуба. Без да се проведе такава, вторият по големина акцио­нер няма да е наясно в каква посока ще върви клубът. Тръ­стът, както и Националният клуб на привържениците (НКП) и „Сини сърца“, имаха места в предишния Управи­телен съвет. Те обаче не на­мериха място в новата упра­ва. Там попаднаха новият из­пълнителен директор Диана Иванова, Красимир Иванов -финансов директор, Стоян Кръстев – адвокат, Стани­слав Ангелов – спортен дирек­тор, и Даниел Боримиров -директор на ДЮШ.

Повече от ме­сец и половина след като се сдоби с клуба, Спас Русев, или някой от големите шефове, не е обявил с какъв бюджет ще разполага Левски занапред – ще бъде ли той увеличаван, ще се намалява ли… В момента дори не е ясно дали се провеждат засе­дания на Управителния съ­вет – органа, който по устав трябва да ръководи клуба. Или пък решенията се взимат еднолично от боса, както беше по време­то на Тодор Батков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments