> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Русев обяви: Шокиран съм! Лъсна и безумието, което предизвика скандала


Русев обяви: Шокиран съм! Лъсна и безумието, което предизвика скандала

0
0
332

Публикувана на: октомври 22, 2016

Собственикът на Левски Спас Русев е останал шокиран от оставката на наставника Люпко Петрович в минутите преди началото на мача с Берое. Босът в момента е в САЩ.

„Шокиран съм! Нямам никакво обяснение, не може треньор така да си тръгва“, заяви Русев за „Дарик“.

Той разкри още, че само час или два преди мача с Берое, Петрович е споделил на сина на бизнесмена Евгени Русев, който е и член на Надзорния съвет на „сините“, че напуска.

Шефовете са опитали да разубедят, но сърбинът е бил непреклонен. Официалната причина се очаква да бъде обявена като „здравословен проблем“. До вчера обаче 69-годишният Петрович си изглеждаше напълно здрав, което води и до безумната истинска причина Люпко да си тръгне от „Герена“.

Вчера новият изпълнителен директор на „сините“ Диана Иванова, както и новият финансов директор в клуба – Красимир Иванов в компанията на Станислав Ангелов, влезли в съблекалнята, за да съобщят на тима, че спират премиите, тъй като няма пари в клуба. Смях във футболистите подбудило изказването на новите шефове: „В последният месец и половина похарчихме много пари за премии – около 100 000 лева в серията от поредните победи. Този разход не беше плануван за нас и затова Управителния съвет взе решение да спре премиите“, коментирали те.

Реакцията на Петрович била: „Явно проблемът сме ние, след като побеждаваме“. Съвсем нормално реакцията на играчите също била доста негативна, тъй като заплатите не са на нивото на Лудогорец, а сега им се спират парите, което действа доста негативно в навечерието на поредния важен мач, пише Спортал.

Специалистът се обадил на Евгени Русев, който ръководи клуба в отсъствието на баща му, за да го помоли да се срещне с тима, тъй като играчите са доста лошо настроени и силно демотивирани. Малкият Русев обещал, че ще има компромис и ще има някакви премии, но Петрович му връчил своето медицинско.

Европейският шампион от 1991 година с Цървена звезда е доста обиден за поведението на своите шефове последните седмици, като обявил, че това са най-трудните пет месеца в кариерата му.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments