> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Решено! Ето го централният нападател, който Левски търси


Решено! Ето го централният нападател, който Левски търси

0
0
202

Публикувана на: март 14, 2017

Спортно-техническото ръководство на Левски вече е стартирало акция „Нов нападател“. Изпълнителният директор Даниел Боримиров и новият треньор Николай Митов са се обединили около мнението, че основен приоритет в селекцията за лятото ще е намирането на класен реализатор. Нещо повече, в Левски вече са задвижили контакти и проучват за свободни агенти, с които и в момента могат да подпишат, ако случайно открият някой с достатъчно добри качества.

На „Герена“ все още не са се отказали от титуляра от есента Бабатунде Адениджи и вярват в неговия потенциал. Според тях обаче нигериецът е твърде млад и все още не може да изнася тежестта в атака. Той вкарва рядко, въпреки че номинално е голмайстор на тима с 6 попадения, колкото има и Роман Прохазка. Тези, които трябва да помагат на човека в предни позиции – Аниете и Сукуна, също са в голова суша напоследък, което още повече добавя към проблема.

През есента при „сините“ бяха първо Венцислав Христов, а след това и Илиан Мицански, но и те не запълниха вакуума в атака. Сега желанието е да се привлече опитен реализатор, покрай който Бабатунде да израства и по този начин да се свали напрежението от него. Взетият от верея Амаду Сукуна също не е типичен нападател и обича да действа в малко по-свободна роля, а не като забит на върха. Аниете пък на 99% ще бъде освободен след края на сезона.

„Меридиан мач“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments