> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Разтърсващ Станислав Манолев! Разпука Петев, Лечков и БФС за отношението към Любо


Разтърсващ Станислав Манолев! Разпука Петев, Лечков и БФС за отношението към Любо

0
0
63

Публикувана на: септември 9, 2016

Остри критики към Ивайло Петев и представянето на националния отбор отправи доскорошния национал и ново попълнение на ЦСКА Станислав Манолев.

Манолев реагира и на изказването на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков, че трябва да се примирим с реалността и да свикваме с мачове като този с Люксембург, в който отървахме голям срам и бихме с 4:3 в самия край.

„Как да свикваме? Много добре знаем, че българският манталитет е такъв, че трябва винаги да се играе на макс. Да свикваме… да ставаме някакъв посредствен отбор като Малта ли? Това ли има предвид? Да свикваме… това е недопустимо”, категоричен беше Манолев, който не скри яда си:

„Да свикваме, да си посредствен отбор, това на мен ако ми го кажат, аз няма да отида повече да играя за националния отбор”, стигна той дори по-далеч.

Манолев смята, че БФС има различно отношение към различните треньори и даде за пример Любослав Пенев.

„При Любо (Пенев) две загуби и взеха решение и го изгониха. Защо? А при Петев колко загуби направихме? Как играе отборът? Никой нищо, всеки се ослушва, всеки се прави на луд”.

„Сега идват Люксембург, Лихтенщайн, не знам какви са, тука ни вкарват три гола. Срамна работа. Всеки казва, че няма футболисти. Има футболисти, просто трябва да се избере правилният треньор и да се повикат правилните футболисти. Аз не виждам какво е това подмладяване. Аз никъде не виждам това подмладяване. Вкарват един-двама човека, които си играят в А група, това подмладяване ли е? Те са същите футболисти, аз преди две години бях там – същите футболисти са като сега, плюс, минус четири-пет човека. Това ли е подмладяването?”, пита Станислав Манолев.

Споделете
0
0

Comments