> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Разтърсващ Станислав Манолев! Разпука Петев, Лечков и БФС за отношението към Любо


Разтърсващ Станислав Манолев! Разпука Петев, Лечков и БФС за отношението към Любо

0
0
239

Публикувана на: септември 9, 2016

Остри критики към Ивайло Петев и представянето на националния отбор отправи доскорошния национал и ново попълнение на ЦСКА Станислав Манолев.

Манолев реагира и на изказването на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков, че трябва да се примирим с реалността и да свикваме с мачове като този с Люксембург, в който отървахме голям срам и бихме с 4:3 в самия край.

„Как да свикваме? Много добре знаем, че българският манталитет е такъв, че трябва винаги да се играе на макс. Да свикваме… да ставаме някакъв посредствен отбор като Малта ли? Това ли има предвид? Да свикваме… това е недопустимо”, категоричен беше Манолев, който не скри яда си:

„Да свикваме, да си посредствен отбор, това на мен ако ми го кажат, аз няма да отида повече да играя за националния отбор”, стигна той дори по-далеч.

Манолев смята, че БФС има различно отношение към различните треньори и даде за пример Любослав Пенев.

„При Любо (Пенев) две загуби и взеха решение и го изгониха. Защо? А при Петев колко загуби направихме? Как играе отборът? Никой нищо, всеки се ослушва, всеки се прави на луд”.

„Сега идват Люксембург, Лихтенщайн, не знам какви са, тука ни вкарват три гола. Срамна работа. Всеки казва, че няма футболисти. Има футболисти, просто трябва да се избере правилният треньор и да се повикат правилните футболисти. Аз не виждам какво е това подмладяване. Аз никъде не виждам това подмладяване. Вкарват един-двама човека, които си играят в А група, това подмладяване ли е? Те са същите футболисти, аз преди две години бях там – същите футболисти са като сега, плюс, минус четири-пет човека. Това ли е подмладяването?”, пита Станислав Манолев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments