> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Разкриха първият летен трансфер на ЦСКА! Договорът вече е подписан!


Разкриха първият летен трансфер на ЦСКА! Договорът вече е подписан!

0
0
188

Публикувана на: април 14, 2017

Вратарят на Локомотив Ясин Ел Харуби ще премине в ЦСКА след края на сезона, пише „Марица“, позовавайки се на два независими един от друг източника. Националът на Мароко дори имал подписан предварителен договор с червените. Той обаче ще влезе в сила едва след 30 юни, а за момента няма юридическа стойност. Близки до Харуби казаха, че той склонил на червената оферта, след като се уморил да чака конкретно предложение от президента на черно-белите Христо Крушарски и от директорите, на които е поверил да управляват клуба. Освен това на вратаря му писнало от станалото традиция от октомври насам забавяне на заплатите. Към момента ръководството дължи по 2 заплати и още толкова наема за квартирите на играчи и треньори.

Самият Ясин Ел Харуби бе изваден от групата за мача срещу ЦСКА. Личният му треньор Стоян Колев обаче заяви, че това няма общо с факта, че не е подновил договора си.

„На Ясин му се събра доста напрежение покрай загубите, треньорските оставки и другите неща. Затова решихме с колегите да му дадем почивка срещу ЦСКА. Нито за момент не съм се съмнявал в неговата лоялност към Локомотив. В никакъв случай отсъствието му от разширения състав не е наказателна мярка срещу него. Той си е част от отбора, тъй като има договор. Вярно е, че допусна някои грешки, не отричам това. Кажете ми обаче кой не допусна грешки срещу Лудогорец и Левски. Отборът просто се намира в една мини криза, от която всички заедно трябва да излезем“, сподели за „Марица“ Стоян Колев. Той допълни, че ще продължи да работи с младите вратари Павлин Ефтимов и Стефан Дафовски от юношеските формации.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments