> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Разкриха кой е попът на „сините“ и с какво се занимава – фенът е култов


Разкриха кой е попът на „сините“ и с какво се занимава – фенът е култов

0
0
230

Публикувана на: октомври 17, 2016

Колоритният поп, който поведе шествието на „сините“ привърженици преди дербито с ЦСКА-София, а след това направи и опело пред сектор „Б“, се казва Николай Нинов. Запалянкото е известен като Тубата и е един от най-върлите привърженици на Левски. Именно това го накарало да се „нагърби“ със задачата да поведе агитката с кръст и менче в ръка. Нинов работи като ди джей в столично заведение, но къде на шега, къде наистина фенове на Левски го питаха още на стадиона дали може да го ангажират като поп на частно, пише вестник „Труд“.

Въпреки равенството с ЦСКА-София феновете на „сините“ бяха в настроение след последния съдийски сигнал на Ивайло Стоянов. Агитката на Левски беше символичен гост на „Васил Левски“ и заради това трябваше да изчака 30 минути след края под ключ на стадиона. Ултрасите обаче направиха всичко, за да си тръгнат по-рано. Възрастен фен се опита да подкупи с 20 лева униформен служител на един от входовете на сектор „Б“, но полицаят отказа да отключи трибуната и се лиши от почерпката.

Малко по-късно друг запалянко, въодушевен от добре изиграната роля на Тубата, пробва актьорските си умения и имитира зрелищен припадък. Привърженикът се строполи с трясък и започна да се гърчи, докато други фенове бързо се развикаха за помощ. Имаше такива, които дори го лискаха с вода, но униформените не потрепнаха и отключиха входа както бе по план, а именно половин час след края на двубоя.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments